Close

Fotograf Kristiansand – Minner For Livet

Fotograf Kristiansand – 18 Tips For Å Ta Bedre Bilder Med Mobilen

 

Fotograf Kristiansand: De 18 beste måtene å ta gode bilder På med Mobiltelefonen

Nøyaktig hva er trikset for å ta kjempefine bilder med den smarte enheten din, da?

Måter å ta bedre bilder på telefonen: 18 tips og triks.

Takket være våre mobile gadgets og de modifiserte appene som følger med dem, kan vi nå ta bilder av høy kvalitet og endre dem enkelt.

Det er mange dårlige mobiltelefonbilder der ute.

fotograf kristiansand

Vet Du Hva Det Beste Er?

1) Bruk gridlines for å stabilisere bildet ditt.

Å endre rutenettet på …

Blant de mest praktiske og fineste metodene for å forbedre mobilbildene dine er Gridlines. Det lager en serie linjer på skjermen på mobiltelefonens videokamera, som er basert på “retningslinjene for tredjedeler” 9 deler totalt sett.

 

IPhone: Gå til “Innstillinger,” velg “Bilder & Cam”, og endre “Grid” på.
Samsung Galaxy: Slip videokameraet app, gå til “Innstillinger,” rull ned og endre “gridlines” alternativ til “on”.

2) Konsentrere seg om ett tema.

Mange av de aller beste bildene. Når du tar et bilde av en, investerer litt ekstra tid. Noen ekspertfotografer oppgir at emnet ikke skal være hele rammen, hvilken to tredjedeler av bildet må være ugunstig område – som hjelper motivet å stikke ut mye mer.

Pro-forslag: Når du har sett bildet ditt, kan du bruke programmer og filtre for å gjøre emnet mye mer strålende, eller å beskjære det for å ramme motivet riktig. Lysstyrken, kontrast og metning av bildet kan også endres på riktig måte – alt fra telefonen din.

Pass på at du er på samme side som mulig.

3) Godta ugunstig område.

Ditt emne vil skille seg ut mer og stimulere en mer kraftfull respons fra publikum. Og akkurat hva virker ugunstig område som? Det er en stor strekning av åpen himmel, vann, et tomt felt eller en stor vegg, som i eksemplene nedenfor.

“Ufordelt område” bare beskrive plasseringene rundt og imellom emnene i et bilde – og det kan ta et bilde fra “utmerket” til “kjempefint”.

4) Oppdag ulike synspunkter.

Å ta bilder fra en tydelig, uforutsigbar vinkel kan gjøre dem mer bemerkelsesverdige. Det er mulig å bruke bildet som et frittstående.

Pro-ide: Hvis du vil ta en titt på synspunktet, er det litt askew eller skråstilt, bruk SKRWT bildejusterende app for å få linjene til å se firkantede og ryddige.

Forsøker å ta et bilde av en manns ansikt. Eller du kan prøve det i en mindre nedvinkel.

5) ha det gøy med refleksjoner

 

Det er noe så vakkert om himmelen. Det er mange ting vi kan gjøre. Se etter sjanser til å leke med dem i bilder.

Det er mange utelukkende steder å oppdage refleksjoner – pytter, større vannkilder, speil, solbriller, brennende briller og metalloverflater.

6) Bruk ledende linjer.

Ledende linjer er den beste måten å få et bilde av verden på.

I noen bilder er det en linje som trekker publikums øye mot en bestemt del av rammen. De kalles ledende linjer. De kan være rett eller sirkulære – tro trapper, utvikling av eksteriør, togspor, veier, eller kanskje et kurs gjennom skogen.

7) Søk etter proporsjon.

Balanse kan angis som “en uklar følelse av nydelig og enhetlig prosentandel og balanse.” Og bilder som ikke kan sammenlignes med bildet.

I fotografering er andelen av bildet vist på bildet. Det er litt annerledes enn refleksjoner – kan bli oppdaget “i naturen” på trappbildet, eller du kan bruke bildet ditt på riktig måte,

Og husk – bruk disse gridlines fra forslag.

8) Pass på gjentatte mønstre.

Gjentatte mønstre er svært behagelig for øyet. – De ser ut som de viktigste aspektene av designet. Disse mønstrene kan gi en sterk visuell effekt, og fotografere noe som en nydelig, flislagt gulv. Andre ganger er det morsommere å holde øye med det.

9) Måling rundt med fargestopp.

Fargeobstruktiv kan bidra til å markere komponentene i et bilde som du ønsker å skille fra hverandre, som en plante eller noe annet med en levende farge. Det er en god ide, men det er ikke en god ide.

Riktig kult når et helt bilde er svart og hvitt, bortsett fra et enkelt element? Det ender opp med at ja, sikkert, det er apps for det. Blant våre favoritter er Touch Coloring – en app som umiddelbart forvandler et bilde til gråtoner og lar deg fylle ut de delene du ønsker å fargelegge.

10) Forhindre fokusering.

Det er slik det skal være. Det kan gjøres på samme måte som tidligere.

Snarere, sikte på å komme nærmere emnet ditt – det er et vill dyr, hvor saken vi vil oppfordre til å holde rekkevidde, eller ta et bilde av et standardintervall, og beskjære det i fremtiden. På den måten vil du ikke skade kvaliteten, og det er enkelt å rote eller forbedre et større bilde.

11) Ta små detaljer.

Pro Idea: Bruk “Hone” -verktøyet i ditt foretrukne bilde. Du kan også laste ned videokameraet + appen og bruke dets klarhetsfilter, noe som er akkurat som Wall Street Journalens Kevin Sintumuang kaller appens “hemmelige saus – det inkluderer pro-kameraskarphet til nesten alle skudd.”

I noen tilfeller bruker det også til bilder. Nærbilder som ikke kan sees.

12) Bruk naturlig lys.

 

Snarere å bruke flash, dra nytte av kildene til naturlig lys du kan oppdage, selv etter mørkets skyld. Det gir deg en god sjanse til å få det beste ut av livet ditt.

La oss innse det: Du vil bli presset hardt for å oppdage et glimrende mobiltelefonbilde som ble tatt med et blunk. De fleste av tiden, de gjør et bilde utseende overeksponert, negativt endre farger, og gjøre menneskelige emner ser skyllet ut. Selv iPhone 7’s flash er rapportert å ha noen feil.

Når du faktisk har sett bildet, ha det gøy med verktøyet “Direkte eksponering” i ditt foretrukne bilde.

13) Utvikle abstrakter.

Dette kan gjøres ved å beskjære en abstrakt del av et ellers typisk bilde, eller ved å ta nærbilder av ting som lar publikum stille spørsmål – i forståelse, åpenbart – akkurat hva emnet kan være. Og dette er de viktigste aspektene av spillet.

Abstrakte bilder blir gitt til essensen av et element, eller en serie av dem, uten å utsette hele landskapet som helhet. For å si det enkelt, er de ikke det.

14) Ta candids.

Posisjonerte bilder kan være fantastiske for minneminnets skyld – gode øyeblikk med gode venner, husholdninger eller det periodiske møtet med en stjerne. Ofte, ærlig, ærlig, ærlig, ærlig, oppmerksom og oppmerksom.

På grunn av det faktum at dette er tilfelle, Blant de aller beste metodene for å fange denne typen skudd. Hvis du er ute etter et sted å bo i, vil du kunne finne de beste stedene å bo i byen Isolert på hvit bakgrunn.

15) Vær ikke-konvensjonell.

Når det gjelder hva du gjør, kan du ikke gjøre det.

Struktur er en svært viktig del av det som gjør et bilde fantastisk, så er bildens emne. Noen av de mest ekstraordinære og fantastiske bildene kommer ut av kule, forskjellige begreper. Bilder er mer pålitelige enn tekst samtidig.

 

 

16) Gjør dem latter.

Når vi snakker om å stimulere følelsen, er de mest bemerkelsesverdige bildene ofte de som får oss til å le. Hvis du kan få publikum til å le, er du mest sannsynlig å nyte bildet ditt.

17) Koble til et eksternt objektiv.

Portrett av en vakker ung kvinne. Isolert på en hvit bakgrunn. Start der, eller gjør noen undersøkelser om hvordan du oppdager linsefilmene som passer til kravene til smart fotografering.

Ønsker å bli virkelig dyrt? Eksterne linser er for deg. Hvis du leter etter et kamera som kan brukes med et kamera, trenger du et kamera som kan brukes med et kamera Til bildene dine.

18) Ikke redd for å endre.

Gjør ingen feil: Å ta et kjempefint bilde på smart enhet er ikke så grunnleggende som å skyte og peke. La oss innse det: Du vil bli hardt presset til å finne en fantastisk mobiltelefon bilde gjorde det tatt med blits. En av de fineste metodene for å fange dette. Struktur er en stor del av akkurat det som lager et bilde. Å gjøre opp og ta smart enhet er bare den aller første handlingen for å gjøre det estetisk engasjerende.

Det er mange andre kjempefint bilde og video modifisere apps der ute for mobile gadgets– inspisere ut dette innlegget for å se noen av de fineste der ute.

For aller første, InStyle publikasjonen satt sammen en hyggelig liste over “The Finest Instagram filter for hver Charm klagemål” – og nå, bruker iPhone bilder app Mange Sammenlign filtre. Det finnes lignende apper som Pho.to, som umiddelbart kan retouchere ansiktsbilder uten mye arbeid.

Å gjøre opp og ta ditt smarte bilde er bare det primære skrittet for å gjøre det estetisk engasjerende. Endring av bildene dine er den neste handlingen – og en ekstremt viktig, ved det. Filtre kan være viktig fotografisk verktøy, elsker spesielt når det gjelder to formål: 1) å bli kvitt ufullkommenhet fra et bilde, og 2) å lage mat utseende mye mer deilig.

Lykke til!

 

Kontakt

 

Her er en video du kan se på fra Palmesus!

Emner kommer:

Bryllupsbilder i Kristiansand

fotopapir

bildefremkalling

foto bryllup

nyfødtfotografering kristiansand

Beste Fotograf Kristiansand

 

 

 

 

Next Post

Leave a Reply

© 2018 Fotograf Kristiansand

Theme by Anders Norén